Vakansen
- Vård och omsorgs vikarieförmedling

Våra medarbetare måste då och då vara borta från jobbet – det kan gälla en välförtjänt semester, vid sjukdom, fortbildning och annat. Med goda vikarier och planering säkerställer vi att verksamheten fungerar bra ändå för våra kunder.

Vakansen är Vård och omsorgs vikarieförmedling som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Vakansen bemannar hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder.
 

Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dag- och kvällstider under vardagar och helger. 

Eftersom Vakansens vikarier arbetar när verksamheterna har behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss om ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet ska påbörjas.
 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har arbetat tidigare inom vården eller har erfarenhet av liknande uppgifter. Utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i andra människors situation på ett professionellt sätt. Vidare är du initiativrik samtidigt som du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på arbetsplatsen. 
Allt för att kunna ge våra kunder den goda insats som de har rätt till.  
 

Är du intresserad av att arbeta som vikarie inom Vård och omsorg?
Kontakta Vakansen på tfn 08-580 291 84 för ansökningsblankett och information
eller ansök via http://www.jarfalla.se/ledigajobb

 

Vakansen - kontaktuppgifter:
Tfn 08-580 291 84.
Besöksadressen är Tornérplatsen 26 i Jakobsberg
Postadressen är
Järfälla kommun
Vård och omsorg
Vakansen
177 80 JÄRFÄLLA