Vakansen

Vård och omsorgs vikarieförmedling

Våra medarbetare måste då och då vara borta från jobbet – det kan gälla en välförtjänt semester, vid sjukdom, fortbildning och annat. Med bra vikarier och planering säkerställer vi att verksamheten alltid fungerar på ett bra sätt för våra kunder.

Vakansen är Vård och omsorgs vikarieförmedling som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen vid behov nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Vakansen bemannar hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder.

Att arbeta som timvikarie

Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs enheter. Arbetstiderna varierar, för det mesta är det dag- och kvällstider under vardagar och helger. Eftersom Vakansens vikarier arbetar när verksamheterna har behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss om ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet ska påbörjas.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har arbetat tidigare inom vården eller har erfarenhet av liknande uppgifter. Utbildning inom vård och omsorg är meriterande. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska i både tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i andra människors situation på ett professionellt sätt. Allt för att kunna ge våra kunder den goda insats som de har rätt till.

Är du intresserad av att arbeta som vikarie inom Vård och omsorg?

Kontakta Vakansen på tfn 08-580 291 84 eller e-post vakansen@jarfalla.se för ansökningsblankett och information eller
sök via http://www.jarfalla.se/ledigajobb 

Vill du veta mer?

Tfn 08-580 291 84.

Besöksadress
Tornérplatsen 26 i Jakobsberg

Postadress
Järfälla kommun
Vård och omsorg
Vakansen
177 80 Järfälla